Lab Food Technology

Συνεργάτης: κ. Νάτση Μαρία - Σπυριδούλα
Lab Food Technology

Η κ. Νάτση Μαρία - Σπυριδούλα, Τεχνολόγος Τροφίμων, πραγματοποιεί μελέτες και αναπτύσσει Συστήματα Διασφάλισης Ποιότητας ISO & HACCP για επιχειρήσεις υγειονομικού περιεχομένου.

Στόχος ήταν η ανάπτυξη μιας ιστοσελίδας με καθαρή σχεδίαση για την παρουσίαση των προσφερόμενων υπηρεσιών που να αντικατοπτρίζει τον επαγγελματισμό και τη συνέπεια της κ. Νάτση.

Χρησιμοποιούμε cookies που μας επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας.
Κάνοντας κλικ στο "Αποδέχομαι" ή συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα 32bit.gr συμφωνείτε με τη χρήση cookies.