Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία μας

Πώς δουλεύουμε

Ασχολούμαστε με τη σχεδίαση και ανάπτυξη ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων, προσφέρουμε αξιόπιστες λύσεις web hosting και ραδιοφωνικού streaming καθώς και λύσεις για τη μηχανογράφηση επιχειρήσεων.

Δουλεύουμε με μεγάλη γκάμα τεχνολογιών και open-source εφαρμογών. Είμαστε μια μικρή αλλά αποδοτική ομάδα, που προσπαθεί να κάνει πολλά ακόμα και με λίγα. Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και αμοιβαίας συνεργασίας με τους συνεργάτες μας.

πλάνο εργασίας 32bit

Η ψηφιακή στρατηγική της επιχείρησής σας

Εξελίξτε την επιχείρησή σας μέσα στον ψηφιακό κόσμο του διαδικτύου και αποκτήστε δεκάδες καινούριες ευκαιρίες και προοπτικές για επέκταση σε μεγαλύτερες αγορές και νέες υπηρεσίες. Αλλάξτε τον τρόπο που αλληλεπιδράτε και επικοινωνείτε. Εμείς θα εντοπίσουμε τα στοιχεία που κάνουν την επιχείρησή σας να ξεχωρίζει, ώστε να τα αναδείξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κατά κάποιο τρόπο αποκωδικοποιούμε το DNA της.

Χρονοδιάγραμμα

01. Προϋπολογισμός

Ξεκινάμε μαθαίνοντας τι ζητάτε από εμάς, πώς θέλετε να παρουσιάζεται και πόσο θέλετε να σας κοστίσει. Βλέπουμε με ποιούς τρόπους μπορεί να επιτευχθεί και τι σας συμφέρει να επιλέξετε.

02. Υλοποίηση

Η υλοποίηση του έργου ξεκινά αφού συγκεντρώσουμε όλο το υλικό που χρειάζεται να συμπεριλάβουμε. Λαμβάνουμε υπόψη τη φυσική παρουσία της επιχείρησής σας και τις προσωπικές σας προτιμήσεις. 

03. Τιμολόγηση

Το κόστος εξαρτάται από τον χρόνο εργασίας που απαιτείται και τα επιπλέον κόστη προς τρίτους. Κάθε project έχει τις δικές του ανάγκες που συνεπάγεται ότι έχει και τη δική του τιμή. Είστε οι συνεργάτες μας, γι'αυτό δουλεύουμε μαζί για να βρούμε την καλύτερη λύση στην καλύτερη δυνατή τιμή.

04. Εκπαίδευση

Αφού ολοκληρωθεί η κατασκευή του έργου, σας εκπαιδεύουμε ώστε να έχετε εσείς τον έλεγχό του.

05. Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση, Διαχείριση

Θα σας παρουσιάσουμε ένα ολοκληρωμένο πλάνο συντήρησης, διαχείρισης και τεχνικής υποστήριξης ανάλογα με τις ανάγκες σας, στο οποίο είμαστε γενικά ανοιχτοί. Αφήνουμε εσάς να διαλέξετε...

Χρησιμοποιούμε cookies που μας επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας.
Κάνοντας κλικ στο "Αποδέχομαι" ή συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα 32bit.gr συμφωνείτε με τη χρήση cookies.