Μηχανογράφηση Επιχειρήσεων

Εργαλεία ανάπτυξης για δυναμική εξέλιξη της επιχείρησης χωρίς συμβιβασμούς

Εμπορικές εφαρμογές

Prisma Win

Η αξιόπιστη και προσιτή λύση για τη μηχανογράφηση της επιχείρησής σας.
Η εφαρμογή διατηρεί την ευελιξία, την ευχρηστία και την εργονομία, όπως και τις πιο σημαντικές δυνατότητες της Οικογένειας Εφαρμογών PRISMA Win®

Περισσότερα...

Αναπτυγμένη σε τεχνολογία αιχμής, εξασφαλίζει ταχύτητα, ευχρηστία και ασφάλεια δεδομένων στις επιχειρήσεις, διευρύνοντας τους ορίζοντές τους και προσδίδοντάς τους μια νέα προοπτική και δυναμική.

Περισσότερα...

Η εφαρμογή είναι σχεδιασμένη και για οθόνες αφής και αυτοματοποιεί τη διαδικασία συλλογής και συσκευασίας προϊόντων, ώστε να έχετε απόλυτη ακρίβεια και έλεγχο στις ποσότητες των εμπορευμάτων προς τιμολόγηση.

Περισσότερα...

Το Ολοκληρωμένο Σύστημα Αξιοποίησης Επιχειρησιακών Πόρων, με την εφαρμοσμένη τεχνογνωσία της Megasoft, εξασφαλίζει απρόσκοπτη λειτουργία με τον πιο ασφαλή τρόπο.

Περισσότερα...

Λογιστική Διαχείριση

  • PRISMA Win® Γενική Λογιστική

    Το λογιστικό πρόγραμμα, είναι πλήρως εναρμονισμένο με τα Ε.Λ.Π. (νόμος 4308/2014) και απευθύνεται σε Λογιστές - Λογιστικά Γραφεία και σε επιχειρήσεις που τηρούν διπλογραφικά Βιβλία και απλοποιεί την οικονομική τους διαχείριση. Περισσότερα

  • PRISMA Win® Έσοδα - Έξοδα

  • PRISMA Win® Μισθοδοσία

Προέκταση Εφαρμογών

Ε.Α.Φ.Δ.Σ.Σ.

Η Megasoft διαθέτει για όλες τις εφαρμογές PRISMA Win®, Driver Τύπου Β' για τον οποίο έχει πιστοποιηθεί από το Υπουργείο Οικονομικών σύμφωνα με τις ισχύουσες τεχνικές προδιαγραφές, για τις Ε.Α.Φ.Δ.Σ.Σ.

Περισσότερα

Σύνδεση με Ταμειακά & Ζυγιστικά Συστήματα

Οι εφαρμογές PRISMA Win συνεργάζονται αρμονικά με τα πιο γνωστά και αξιόπιστα ταμειακά συστήματα, καθώς και με όλα τα Ζυγιστικά Συστήματα που συνδέονται με Η/Υ και έχουν τη δυνατότητα ενημέρωσης μέσω αρχείου.

Περισσότερα

Business Intelligence

Η οικογένεια εφαρμογών PRISMA Win BI αντλεί δεδομένα από τις εφαρμογές εμπορικής διαχείρισης, οικονομικής διαχείρισης και POS, τα συσχετίζει και δημιουργεί διορατικά και πλούσια σε πληροφορίες στατιστικά.

Περισσότερα

Live (SaaS)

Ανεβάστε τα δεδομένα σας στο cloud. Παραγγελίες, Εισπράξεις, Απογραφές και Τιμολογήσεις συνεχίζουν να εκτελούνται από το smartphone ή το tablet σας, χωρίς να περιορίζονται μόνο εντός επιχείρησης.

Περισσότερα

Χρησιμοποιούμε cookies που μας επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας.
Κάνοντας κλικ στο "Αποδέχομαι" ή συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα 32bit.gr συμφωνείτε με τη χρήση cookies.