Creative
Digital Studio

Websites.

Website Development.

Website Development.

Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες με επίκεντρο την εμπειρία του χρήστη και την αποτελεσματική προώθηση. Αποκτήστε νέες προοπτικές για μεγαλύτερες αγορές, προηγμένες υπηρεσίες και νέους τύπους συναλλαγών.

Περισσότερα
Eshop.

Eshop.

Αποκτήστε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα φιλικό στο χρήστη, με εύκολη διαχείριση και ολοκληρωμένα συστήματα αγοράς και τιμολόγησης.

Περισσότερα
Web Hosting.

Web Hosting.

Εξασφαλίστε αξιοπιστία στην ιστοσελίδα σας. Προτιμήστε την φιλοξενία στους ιδιόκτητους server της 32bit, με απεριόριστο traffic 99.9% server uptime, και firewall τελευταίας τεχνολογίας.

Περισσότερα

Μηχανογράφηση Επιχειρήσεων

Prisma Win

PRISMA Win® Εμπορικές Εφαρμογές

Η αξιόπιστη λύση για τη μηχανογράφηση της επιχείρησής σας. Αναπτυγμένες σε τεχνολογία αιχμής, σας εξασφαλίζουν ταχύτητα, ευχρηστία και ασφάλεια δεδομένων, ενώ έχετε πάντα στο πλευρό σας το τμήμα υποστήριξης της Megasoft.

Βρείτε την εφαρμογή που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Marketing

E-mail & SMS Marketing

Διασφαλίστε ότι θα είναι πάντα ενημερωμένοι για τις νέες σας προσφορές η ότι άλλο θα πρέπει να τους ενδιαφέρει ώστε να περάσουν ξανά το κατώφλι της επιχείρησης σας.

Για αυτό σας προσφέρουμε πλήρη πλατφόρμα e-mail marketing ώστε να αιχμαλωτίζετε τα email των πελατών σας με πολλούς τρόπους (μέσα από την ιστοσελίδα σας, μέσα από τη σελίδα στο facebook, ή ακόμα και με ένα ipad ή ένα κουπόνι που θα συμπληρώνει ο πελάτης σας μέσα στο κατάστημά σας).

Κάθε μήνα σχεδιάσουμε για εσάς την email καμπάνια, για όλες τις email επαφές. Ενώ εσείς θα έχετε πλήρη εικόνα για την ανταπόκριση των παραληπτών, αφού μπορείτε να παρακολουθείτε τα στατιστικά στοιχεία για το ποιος άνοιξε το email, ποιος έκανε click και που και ακόμα ποιος άφησε την υπηρεσία.

Social Marketing

Μπείτε στο πνεύμα της εποχής! Βάλτε την επιχείρησή σας στα πιο δημοφιλή social media και επικοινωνήστε με το κοινό σας πιο άμεσα από ποτέ!

Τα κοινωνικά δίκτυα (facebook, twitter, linkedin, google plus, instagram) δεν είναι απλά στη μόδα, αλλά είναι ένα σημαντικό βήμα για να παρουσιάσετε στον κόσμο τις απόψεις σας, τις εμπειρίες σας, τα προϊόντα σας, να βρείτε επαγγελματίες του χώρου και να ξεκινήσετε νέες συνεργασίες. Το βασικό σκεπτικό γύρω από την κοινωνική δικτύωση είναι ο διαμοιρασμός.

Η διαφήμιση και η προώθηση της επιχείρησής σας μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχει πολύ μεγάλη δυναμική. Εμείς αυτό που κάνουμε είναι να διαμορφώνουμε το προφίλ σας, να σας καθοδηγούμε στο πως θα διαμοιραστείτε την πληροφορία και πως θα μεγαλώσετε το κοινό σας.

Με μικρό κόστος, μπορούμε να δημιουργήσουμε τη σελίδα σας στο facebook και στο twitter με όμορφα γραφικά ώστε να προσελκύει "likes" και "follow" αντίστοιχα, και έτσι ώστε τα προϊόντα σας να έχουν την προβολή που τους αξίζει.

Διοργανώστε διαγωνισμούς & event

Χρησιμοποιούμε ειδικές εφαρμογές στο facebook ώστε να εμπλουτίσετε το περιεχόμενο που προβάλλετε ή να τρέξετε ένα διαγωνισμό μέσα από τη σελίδα σας.

Pay-Per-Click (PPC) Διαφήμιση

Η PPC διαφήμιση έχει βοηθήσει πολλές εταιρίες να προσελκύσουν νέους επισκέπτες στις σελίδες τους με οικονομικό τρόπο, αφού χρεώνεστε μόνο για τα κλικ που κάνει ένας χρήστης στη σελίδα. Στο 32bit μπορούμε να δημιουργήσουμε και να διαχειριστούμε μια PPC διαφημιστική καμπάνια για την επιχείρησή σας.

Χρησιμοποιούμε cookies που μας επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας.
Κάνοντας κλικ στο "Αποδέχομαι" ή συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα 32bit.gr συμφωνείτε με τη χρήση cookies.